Тефтелі з рисом - швидкі, смачні та бюджетні

1 хв на прочитання07 Серпня 2022, 15:14

Для приготування цієї страви можна використовувати свинячий, яловичий або баранячий фарш.

Цю страву можна заготовити про запас, заморозивши напівфабрикати в морозилці

Складові

Спосіб приготування

  1. Для приготування цієї страви можна використовувати свинячий, яловичий або баранячий фарш. Іноді змішують кілька видів фаршу для більш насиченого смаку.
  2. Додайте у фарш сіль, перець, тертий сир, відварний рис, дрібно посічену зелень, яйце.
  3. Суміш ретельно перемішайте, сформуйте маленькі кульки, запаніруйте в сухарях, викладіть на деко.
  4. Залийте тефтелі соусом, що складається з пасерованої цибулі, моркви і томата, поставте страву запікатися в духовку до готовності.
  5. Є ще один спосіб приготування: тефтелі злегка обсмажте на сковороді, потім протушкуйте в соусі до готовності.

Як і з чим подавати

До цієї страви підійде будь-який гарнір: макарони, каші, картопля. Подайте також до тефтель свіжі овочі або салати.

Раніше ми писали: Як зварити дешеві макарони, щоб вони не злипалися

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: