Цей суп виходить ніжним по консистенції, яскравим за ароматом і надзвичайно смачним. Приправи, гриби, легкість бульйону і ніжність сиру зроблять цей суп одним з улюблених. У рецепті використовуються печериці, але можна і використовувати інші види.
Необхідні продукти:
Кладемо філе в воду, нагріваємо, присолюємо і відварюємо 20-25 хвилин після закипання. Чистимо цибулю, подрібнюємо її.
Гриби формуємо пластинками, картоплю – квадратиками.
Зварене м’ясо прибираємо з бульйону, ріжемо дрібними шматочками.
Розігріваємо олію на сковорідці, смажимо цибулю 5 хвилин, додаємо гриби і вимішуючи, прожарюємо, поки не випарується вся вода. Присолюємо, приперчуємо.
У киплячий бульйон додаємо картоплю, відварюємо чверть години.
Додаємо засмажку, варимо 5 хвилин, додаємо курку і сир.
Можна замінити плавлений сирок на вершковий сир. Сирок попередньо нарізаємо подрібніше.
Варимо, вимішуючи, поки сир повністю не розплавиться. Присолюємо і приперчуємо за смаком.
Подаємо в гарячому вигляді, присипавши нарізаною зеленню. Для декору можна залишити кілька смажених пластиків грибів. Відмінно підійдуть до супу грінки з білого хліба.