Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Світовий банк та IFC розширять фінансування проєктів відновлення в Україні

Світовий банк та IFC розширять фінансування проєктів відновлення в Україні

Світовий банк та Міжнародна фінансова корпорація зосередяться на відбудові житла та критичної інфраструктури.

1 хв на прочитання04 Жовтня 2024, 20:23
ФОТО: Зустріч представників Уряду України та Світового банку ФОТО: Зустріч представників Уряду України та Світового банку
Поділитись:

Світовий банк та Міжнародна фінансова корпорація (IFC) планують збільшити свою присутність в Україні, зосереджуючись на відбудові житла та критичної інфраструктури. Про це повідомляє Урядовий портал.

У заяві йдеться, що Світовий банк та IFC продовжать підтримувати українські ініціативи, пов'язані з відновленням, оцінкою потреб для відбудови, а також підготовкою до зимового сезону. Таких домовленостей було досягнуто під час зустрічі віцепрем’єр-міністра з відновлення – міністра розвитку громад та територій України Олексія Кулеби з регіональним директором Світового банку у справах Східної Європи Бобом Сомом.

Кулеба зазначив, що пріоритетом міністерства наразі є забезпечення житлом внутрішньо переміщених осіб і підготовка інфраструктури для тих, хто повертається з фронту. Також він висловив сподівання на подальшу співпрацю зі Світовим банком у сфері транспорту та морських портів.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost