Догори
Дати відгук

Сумська сироварня продає сир зі знижкою за патріотичний пароль

Ці вислови та гасла уже стали елементом маркетингу.

1 хв на прочитання30 Березня 2022, 17:00
Поділитись:

Сироварня O’bereg  цінує своїх покупців і патріотично підходить до реалізації продукції власного виробництва. Так, сировари надають знижку 10% клієнтам, які скажуть пароль: “Крим це Україна! Путін ху#ло! Слава Україні!”, повідомляє SEEDS.

Сироварня виготовляє унікальні крафтові смаколики. Крім сирів та молочних продуктів – це десерти. Наприклад, пряники, що на 50% складаються з рікотти, чи “Кремо ді Поля”, що складається з Рікотти, кисломолочного та Адигейського сирів, що збиті до крему з невеликою кількістю цукру.

Також у рамках співпраці з туристичними кластерами “Слобожанське коноплярство” та “Туристичний трикутник Сумщини” тут виготовляють унікальні продукти – сир з шаром смаженого насіння конопель та попелом насіння конопель, а також сир “ГЛУХІВСЬКА БРАМА”.

На початку війни сироварня O’bereg долучилася до благодійності. Підприємство безкоштовно надало охолоджувач для молока, яке роздавала населенню ферма Молоко Вітчизни.

Зазначимо, що з 26 березня пароль для отримання знижки в сироварні змінився. Тепер він звучить так: “Крим це Україна! Путін військовий злочинець! Слава Україні!”

 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.