Догори
Дати відгук

Сучасна стоматологія в Києві

Все про сучасні технології, що застосовуються для лікування зубів у мережі стоматологічних клінік Люмі-Дент у Києві. Це цікаво!

2 хв на прочитання03 Лютого 2021, 17:29
Сучасні технології для лікування зубів у Києві Сучасні технології для лікування зубів у Києві
Поділитись:

Якщо ви шукаєте, де отримати стоматологічну допомогу в Києві, в тому числі відбілювання зубів, виправлення прикусу, запрошуємо вас до приватних клінік «Люмідент», розташованих у різних житлових масивах столиці, адреси яких можна знайти на нашому сайті. Тут працює досвідчений персонал, який збирає позитивні відгуки від клієнтів.

Сучасна стоматологія Lumident — це абсолютно новий рівень надання стоматологічних послуг із застосуванням інноваційних технологій і передового обладнання. Кваліфіковані лікарі-стоматологи та інший персонал докладають усіх зусиль, щоб видалення та лікування зубів, протезування, імплантація, професійне відбілювання зубів, установка вінірів та інші процедури проходили безболісно, ​​швидко, легко та з мінімальними ризиками травматизму для пацієнта.

Стоматологія Lumident вирізняється низкою переваг. Це:

  • великий спектр стоматологічних послуг, включаючи виправлення прикусу;
  • висококваліфіковані фахівці, комфортні умови, уважний персонал;
  • наявність власної сучасної цифрової лабораторії та операційних блоків для хірургічного лікування;
  • великий вибір високоякісних матеріалів для протезування зубів;
  • високоточне обладнання для діагностики;
  • інноваційні технології знеболювання;
  • позитивні відгуки клієнтів;
  • виправлення прикусу без брекетів професійними ортодонтами, такими як Ковальчук Юлія Сергіївна.

Анестезія нового покоління

У кожній із наших стоматологічних клінік Lumident, розташованих у різних житлових масивах столиці, лікування, видалення, протезування, імплантація зубів, хірургічні маніпуляції проводяться під комп'ютерною анестезією STA.

На відміну від місцевого знеболювання за допомогою ін'єкції, коли у пацієнта після уколу болять ясна, нова технологія цілком позбавляє пацієнта від дискомфорту та больових відчуттів. За великих обсягів роботи ми пропонуємо пацієнтам послуги з лікування видалення, протезування або імплантації зубів під загальним наркозом уві сні.

Дізнатися адреси клінік lumident у Києві, а також ціни на стоматологічні послуги можна на нашому офіційному сайті.

Всі види протезування

До переліку наших послуг входять усі види протезування зубів, включаючи вініри, знімні та незнімні протези, імплантація.

Діагностика ротової порожнини пацієнта, зняття зліпків і моделювання протезів проводяться за допомогою цифрової технології без болю та використання зліпкової маси. У нашій клініці на вас чекають комфортні умови, найкращі лікарі, такі як Тищенко Наталія Сергіївна, і привітний персонал!

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.