Серед різноманітності страв котлети ніколи не втрачають своєї популярності. Вони ідеально доповнюють обідній та святковий стіл. Але як приготувати котлети, щоб усі були у захваті та просили рецепт?
Все просто – потрібно правильно підготувати фарш, а також додати потрібні інгредієнти.
Ми звикли в котлети додавати яйце, хліб, манку, картоплю, але забуваємо про продукт, який здатний зробити їх справжнім шедевром.
Раніше ми розповідали, як приготувати бюджетні котлети з рибної консерви.
Шеф-кухарі поділилися секретним інгредієнтом. І ним виявилася капуста.
Капуста наповнює м’ясо соком і робить котлети повітряними та дуже смачними.
На 1 кг фаршу достатньо додати 100-150 г капусти. Але треба врахувати кілька нюансів.
Капусту потрібно максимально подрібнити, краще зробити це за допомогою блендера.
У капустяну суміш додають сіль, щоб овоч пустив сік.
Перед додаванням до м’ясного фаршу капусті потрібно дати настоятися хоча б 5 хвилин.