Справжній шедевр: який овоч потрібно додати у фарш для соковитих котлет

1 хв на прочитання04 Червня 2023, 17:00

Шеф-кухарі поділилися секретним інгредієнтом

Серед різноманітності страв котлети ніколи не втрачають своєї популярності. Вони ідеально доповнюють обідній та святковий стіл. Але як приготувати котлети, щоб усі були у захваті та просили рецепт?

Все просто – потрібно правильно підготувати фарш, а також додати потрібні інгредієнти.

Ми звикли в котлети додавати яйце, хліб, манку, картоплю, але забуваємо про продукт, який здатний зробити їх справжнім шедевром.

Раніше ми розповідали, як приготувати бюджетні котлети з рибної консерви.

Шеф-кухарі поділилися секретним інгредієнтом. І ним виявилася капуста.

Капуста наповнює м’ясо соком і робить котлети повітряними та дуже смачними.

На 1 кг фаршу достатньо додати 100-150 г капусти. Але треба врахувати кілька нюансів.

Капусту потрібно максимально подрібнити, краще зробити це за допомогою блендера.

У капустяну суміш додають сіль, щоб овоч пустив сік.

Перед додаванням до м’ясного фаршу капусті потрібно дати настоятися хоча б 5 хвилин.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: