Догори
Дати відгук

Спалах коронавіруса серед заробітчан на овочевій фермі в Польщі

Серед українських сезонних працівників, яких погодилася пустити Польща, незважаючи на епідемію коронавірусу, зафіксували осередок поширення інфекції.

1 хв на прочитання23 Липня 2020, 17:33
Поділитись:

Як  пише  segodnya.ua  з посиланням на польське видання Niezalezna, на овочевій фермі в гміні Суш, яка розташована в Вармінсько-Мазурському воєводстві на півночі країни, виявили 19 хворих. 

Зазначається, що 17 заражених українців виявили 22 липня.  Аналізи ще двох підтвердилися кількома днями раніше – зараз їх ізолювали.  Решту заробітчан помістили на карантин і протягом тижня їх повторно перевірять на коронавірус 

Загалом в господарстві працюють 103 громадянина України. Наразі лікарі визначають, чи потрібна госпіталізація кому-небудь з нових інфікованих або ж у цих людей немає симптомів захворювання, і чи буде їх поміщено в ізолятор.

Директор місцевої санітарно-епідеміологічної станції Януш Дзіско вважає, що з осередком інфекції можна буде впоратися, оскільки він ізольований від зовнішнього світу.  

Тим часом в Україні Держагентство розвитку туризму пішло карантин, адже інфікувалася глава  агентства   Мар’яна Олеськів.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.