Вєтрова Влада1 хв на прочитання07 Липня 2022, 19:40
Гамбургери - це популярний варіант фаст-фуду, який володіє особливою ситністю. Для приготування страви використовують спеціальні булочки, котлету, овочі і не менш важливий елемент - соус. Існують різні варіанти приготування соусів для гамбургерів. Але в будь-якому випадку - це той елемент, без якого страва вийде сухою і не буде мати насичений смак. Соус робить гамбургер соковитим та неймовірно апетитним. Саме тому, готуючи таку страву вдома, необхідно знати технологію приготування соусу, який зробить гамбургер ще смачнішим.
Інгредієнти:
- Майонез 400 г
- Гірчиця 2 ст.л.
- Куркума 2 ч.л.
- Цибуля 1/4 шт.
- Цукор 2 ст.л.
Приготування:
- Майонез необхідно помістити в глибоку миску, потім дуже дрібно нарізати цибулю і додати до майонезу.
- Далі потрібно всипати куркуму. Якщо в результаті колір соусу вийде не дуже насиченим, куркуми треба буде додати ще трохи.
- Потім в суміш необхідно всипати цукор, а також додати гірчицю. Для тих, хто любить гострі страви, гірчиці можна використовувати трохи більше.
- Всі інгредієнти потрібно перемішати до отримання однорідної маси. Для більш насиченого кольору можна додати куркуму.
- Соус треба помішувати кілька хвилин, щоб всі інгредієнти могли повністю розчинитися і віддати свій смак.
- Готовий соус можна намазувати на булочку і формувати гамбургери.