Догори
Дати відгук

На Миколаївщині та Одещині сотні українців опинилися у сніговій пастці (відео, фото)

Рятувальники працюють цілодобово витягаючи людей

1 хв на прочитання28 Січня 2021, 19:58
Рятувальники витягають авто зі снігу на спецтранспорті Рятувальники витягають авто зі снігу на спецтранспорті
Поділитись:

На Одещині та Миколаївщині через снігові хуртовини досі обмежено рух транспорту низкою автошляхів. Повідомляє ДСНС України.

В Одеській області заборонено рух транспортних засобів всіх видів на автодорогах державного значення М-15 Одеса-Рені, М-16 Одеса – Кучурган та на всіх автодорогах місцевого значення. На Миколаївщині обмежено рух великовантажних та великовагових транспортних засобів та автобусів на автодорозі М-13 Кропивницький-Платонове.

Поблизу с. Петровірівка Ширяївського району Одеської області на автошляху М-05 Київ – Одеса через заметіль та ожеледицю утворився затор з великогабаритних транспортних засобів. Залучено 8 од. техніки Служби автомобільних доріг та спецтехніка ДСНС (БАТ та ІМР – 2 од.). Рух перекрито.

О 17:10 рятувальники витягли 2 автобуси з пасажирами поблизу с. Знам'янка Березівського району Одеської області на автошляху М-05 Київ – Одеса.

Так, до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що за межами с. Новоукраїнка, Роздільнянського району потребує допомоги породілля, яка через погодні умови не може потрапити до пологового будинку. Рятувальники витягли машину жінки та її чоловіка із замету та доставили її до лікарні.

Повідомляється, що загалом з початку негоди підрозділами ДСНС здійснено буксирування понад 600 транспортних засобів (надано допомогу близько 1 тис. 500 особам).

Раніше ми повідомляли, що в Одесі снігова криза: повалені дерева, обриви електромереж, заблокований транспорт (фото).

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost