Догори
Дати відгук

Соки, які лікують хвороби

Свіжі фруктові та овочеві соки приносять чимало користі нашому організму.

1 хв на прочитання15 Липня 2022, 16:00
Поділитись:

Регулярне вживання натуральних соків, зміцнює загальну резистентність (стійкість) організму, а в період захворювання - прискорює процес лікування. Завдяки своїм жироспалюючим властивостям, натуральні соки є головною складовою багатьох методик схуднення.

Астма

Людям з астмою буде корисно дізнатися, що включення вітамінів А і D до дієти може допомогти впоратися з цим розладом легень. Щоб отримати добову норму необхідних поживних речовин, можна змішати моркву, селеру, ананас та лимон, щоб отримати найкорисніший сік.

Цукровий діабет

Люди з діабетом повинні пам'ятати про те, які овочі та фрукти вони включають у свій раціон. Вважається, що приготування соку безпечне для людей з діабетом, якщо вони зосередяться на овочах та фруктах з низьким вмістом крохмалю та вуглеводів. Готуйте соки з моркви, шпинату та селери.

Підвищений артеріальний тиск

Високий тиск або гіпертонія стає все більш поширеним явищем як серед молодих, так і серед людей похилого віку. Пацієнтам з гіпертонією слід уникати надмірно смаженої їжі або продуктів із високим вмістом трансжирів. Вони повинні дотримуватися добре збалансованої дієти, багатої складними вуглеводами, клітковиною та білком. Дієта при гіпертонії повинна також включати овочі, багаті на калій і клітковину. Один із способів зробити це – пити свіжі та корисні соки. Вони можуть включати буряк, селера, шпинат та імбир.

До слова, що можна вдіяти, якщо після обіду вам хочеться спати.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.