Догори
Дати відгук

Сьогодні до 11° морозу вдень. Обмеження у русі діє по Івано-Франківській області

На ранок 17 лютого місцями невеликий сніг спостерігався у західних областях, на решті території — без опадів.

2 хв на прочитання17 Лютого 2021, 09:30
Стан доріг в Україні Стан доріг в Україні
Поділитись:

На ранок середи, 17 лютого, невеликий сніг спостерігався лише на заході України, протягом доби на більшості території опадів не очікується. Рух транспорту обмежений лише на одній автодорозі на Прикарпатті.

Про це повідомляє Укргідрометцентр  та Укравтодор.

Прогноз погоди

За повідомленням Укргідрометцентру, 17 лютого у західних, Житомирській, Вінницькій областях помірний та мокрий сніг, на решті території без опадів. Вітер південно-західний, 5–10 м/с. Температура у західних і південних областях вдень 0...-5 °С, на решті території -6...-11 °С.

Ситуація на дорогах

На ранок 17 лютого місцями невеликий сніг спостерігався у західних областях, на решті території без опадів.

«Стан покриття на автодорогах державного значення в більшості регіонів країни місцями засніжений», — повідомили дорожники.

На перевальних ділянках доріг невеликий сніг. Покриття доріг мокре.

На дорогах державного значення проводяться роботи з розчищення проїзної частини на всю ширину та узбіччя доріг від снігу, ліквідація снігових переметів та обробки покриття доріг протиожеледними матеріалами.

Протягом 16 лютого знято обмеження руху на всіх територіальних автодорогах для великовагових транспортних засобів у Волинській і Рівненській областях після завершення снігоочисних робіт із забезпечення проїзду.

Станом на 6 годину обмежений рух Івано-Франківською областю. Так, із 12 лютого обмежено рух вантажного автомобільного транспорту на автодорозі Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський, км 164+500 – 177+894 (ділянка м. Городенка – с. Устечко). Тривають снігоочисні роботи, відновити проїзд планується протягом 17 лютого.

Протягом доби на гарячу лінію Укравтодору від водіїв надійшло 20 звернень щодо ускладнення руху, за якими вжито оперативних заходів реагування.

Для забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяно в роботі 337 одиниць техніки та 458 робітників.

До слова, вже   з 20-х чисел лютого морози зміняться різким потеплінням і приходом весни.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.