Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Еко
  • Сьогодні день місячного затемнення: як уникнути істерик і кого зачепить найсильніше

Сьогодні день місячного затемнення: як уникнути істерик і кого зачепить найсильніше

Максимальна фаза – 19:24 за Києвом

2 хв на прочитання05 Травня 2023, 13:31
Поділитись:

5 травня – місячне затемнення в 15 градусі Скорпіона. Його буде видно у більшій частині Європи, розповіла астролог Ангеліна Бутенко.

Ситуації та вплив затемнень можуть осягнути людину зненацька і поставити її перед своїми дуже глибокими пристрастями, які могли ховатися в глибині свідомості протягом багатьох років.

Місячне затемнення і емоції

Місячне затемнення зазвичай сильно впливає на емоції, тим більше цього разу воно в Скорпіоні. Людей, які є по-собі емоційно нестійкі або психічно хворі, або які втомилися, то затемнення може вибити з рівноваги. По емоціях, можна порівняти з провокацією.

Період до 10 травня несе несподівані події та бурхливу активність, крайню знервованість, вибух емоційний чи буквальний, посилення градуса агресії та напруги. Можливі і психологічні зриви, раптові повороти подій, які можуть застати зненацька.

"Ми можемо зіткнутися з ілюзією, що нас недооцінюють, що ми гідні більшого, найкращого. Марнославство, неадекватні амбіції, бажання доводити і конфліктувати, ілюзорність цілей, інформації, справ", - говорить астролог.

Що робити і як правильно пережити затемнення?

Заспокійливий чай та медитації, ваші найкращі друзі у цей період, радить Бутенко.

"Будьте у стані свідомості і спокою. Варто зменшити активність та не наражати себе на конфлікти та небезпечні ситуації. Не робити вирішальних дій, рішень, кроків. Адже вас може просто вихором завернути у вирій несвідомих подій. Краще всі важливі питання відкласти після 15 травня", - зауважує дівчина.

Також варто не рубати з плеча, не давати волю емоціям, та не конфліктувати. І пам‘ятайте, що всі події, які ви закладаєте у коридор затемнення, мають вплив на майбутнє.

Кого затемнення зачепить сильніше?

Найсильніше затемнення торкнеться тих, у кого Сонце та інші особисті планети, а також куспід будинків знаходяться з 11 по 17 градусів Скорпіона, Водолія, Тельця та Лева.

Відомо, затемнення та магнітні бурі на завтра, 5 травня: метеозалежним на замітку.
 

 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.