Скоринка, соковите м’ясо і абсолютно без дрібних кісток, які завжди були проблемою. Більше не доведеться побоюватися поранитися чи придушитися гострими голками. Великі карасі прожарюються повністю.
Інгредієнти:
Приготування:
Очистіть рибу від луски, нутрощів і зябер. Намагайтеся не роздавити жовчний міхур. Добре промийте тушки. Уздовж усієї спинки з двох боків зробіть косі надрізи, доходячи лезом ножа до самої кістки.
Наріжте цибулю кільцями. Розріжте яблуко навпіл, видаліть серцевину і наріжте тонкими скибочками.
Посоліть і поперчіть рибу з усіх боків і всередині, добре втріть спеції в тушки. Потім нафаршуйте їх цибулею та яблуком. Залиште маринуватись на 1 годину.
Розігрійте сковороду із олією. Обваляйте карасів у кукурудзяному борошні і викладіть в киплячу олію. Смажте з двох боків до готовності.
На запах збігуться всі. Така рибка з начинкою зможе здивувати навіть найвибагливіших їдців. Впевнена, ваші рідні також оцінять запашну страву.