Догори
Дати відгук

Смажений карась без кісток: супер рецепт від рибака

1 хв на прочитання13 Серпня 2023, 16:34
Поділитись:

Скоринка, соковите м’ясо і абсолютно без дрібних кісток, які завжди були проблемою. Більше не доведеться побоюватися поранитися чи придушитися гострими голками. Великі карасі прожарюються повністю.

Інгредієнти:

  • Карась – 2 шт.
  • Цибуля – 3 шт.
  • Соняшникова олія – 200 мл
  • Кукурудзяне борошно – 200 г
  • Яблуко – 1 шт.
  • Сіль за смаком
  • Суміш перців – за смаком

Приготування:

Очистіть рибу від луски, нутрощів і зябер. Намагайтеся не роздавити жовчний міхур. Добре промийте тушки. Уздовж усієї спинки з двох боків зробіть косі надрізи, доходячи лезом ножа до самої кістки.

Наріжте цибулю кільцями. Розріжте яблуко навпіл, видаліть серцевину і наріжте тонкими скибочками.

Посоліть і поперчіть рибу з усіх боків і всередині, добре втріть спеції в тушки. Потім нафаршуйте їх цибулею та яблуком. Залиште маринуватись на 1 годину.

Розігрійте сковороду із олією. Обваляйте карасів у кукурудзяному борошні і викладіть в киплячу олію. Смажте з двох боків до готовності.

На запах збігуться всі. Така рибка з начинкою зможе здивувати навіть найвибагливіших їдців. Впевнена, ваші рідні також оцінять запашну страву.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
Фото: Максим Нікітін
Як приготувати сухарики для салатів — три способи
2 хв на прочитання2 години тому
Майже 2 тисячі коропів випустили у Чорнобаївське водосховище. Фото: Черкаський рибоохоронний патруль
Майже 2 тисячі коропів випустили у Чорнобаївське водосховище
1 хв на прочитанняВчора
Фото: ЦТС
Білгород-Дністровський порт до кінця року планує відкрити новий маршрут поставок до ЄС
1 хв на прочитанняВчора
Зображення згенеровано ШІ
Біорізноманіття на тарілці: чому ми їмо лише 150 із 30 000 їстівних рослин і чим це загрожує планеті
3 хв на прочитанняВчора
Курка в томатно-овочевому соусі — один із найбільш вдалих і простих варіантів приготування
1 хв на прочитанняВчора
Скільки разів можна садити цибулю на одному місці: поради для гарного врожаю
1 хв на прочитання18 Травня 2025
На Житомирщині запрацювало найбільше в Україні підприємство з переробки промислових конопель
2 хв на прочитання18 Травня 2025
Бісквітний рулет із повидлом нашвидкуруч — рецепт із розряду «гості на порозі»
1 хв на прочитання18 Травня 2025