При правильному приготуванні страви з м'ясом кролика виходять дуже смачними. Наприклад, суп із кролика — смачна, дієтична, навариста перша страва. Він виходить дуже ніжним і шалено ароматним завдяки спеціям, які ви, до речі, можете змінювати на свій розсуд. Найкраще солити такий супчик у самому кінці, щоб м'ясо не втратило соковитості, а овочі зберегли свій сік.
Інгредієнти:
кролятина;
морква — 150 г;
цибуля-порей — 150 г;
часник — 2 штуки;
болгарський перець — 1/2 штуки;
квасоля стручкова — 1 склянка;
спагеті — 100 г;
олія оливкова — 40 г;
вино біле сухе — 120 г;
розмарин — до смаку;
перець гострий — до смаку;
сіль — до смаку;
мускатний горіх — до смаку.
Приготування.
Нарізати м'ясо кролика невеликими шматочками.
Нарізати всі овочі: квасолю стручкову, цибулю-порей — півкільцями, моркву — чвертькільцями, болгарський перець кубиками. Вичавити часник.
На оливковій олії злегка припустити м'ясо, додати розмарин і моркву з болгарським перцем. Припустити хвилин 10, потім додати цибулю-порей.
Коли овочі обсмажаться, додати вино й дати спирту випаруватися. Додати спеції. Залити суп окропом, поставити на повільний вогонь і варити 10-15 хвилин.
Відварити до напівготовності спагеті, додати в суп. Додайте квасолю стручкову й варити ще 10-15 хвилин під кришкою. Посолити в самому кінці. Смачного!
Більше новин читайте на GreenPost.