Кабачки - дуже популярний продукт для консервації. У сезон овочів радимо приготувати просту і швидку, в той же час дуже смачну закуску з молоденьких кабачків з часником і кропом.
Апетитні і хрусткі колечка цього овоча в кисло-солодкому ароматному маринаді відмінно доповнять найрізноманітніші страви з м'яса, риби, картоплі не тільки в звичайні дні, але і урізноманітнюють святковий стіл з будь-якого приводу.
Главред розповість рецепт смачних маринованих кабачків.
Вам потрібно:
Кабачки ріжемо кружечками, складаємо в глибоку миску, додаємо рослинне масло, оцет, сіль, цукор, часник і маринуємо 3 години.
На дно літрових банок кладемо лавровий лист, 2-3 колечка гострого перцю, 5 горошин запашного перцю, цибуля – 3-5 кілець, гілку кропу, 2-3 гілки петрушки, листя хрону. Наповнюємо банки кабачками і заливаємо маринадом.
Стерилізуємо кожну банку 15-20 хвилин і закриваємо.
Вам потрібно:
Кабачки ріжемо кружечками, складаємо в глибоку миску, додаємо рослинне масло, оцет, сіль, цукор, часник і маринуємо 3 години.
На дно літрових банок кладемо лавровий лист, 2-3 колечка гострого перцю, 5 горошин запашного перцю, цибуля – 3-5 кілець, гілку кропу, 2-3 гілки петрушки, листя хрону. Наповнюємо банки кабачками і заливаємо маринадом.
Стерилізуємо кожну банку 15-20 хвилин і закриваємо.