Слони розмовляють із сім'єю та друзями, використовуючи індивідуальні «імена»

1 хв на прочитання12 Червня 2024, 09:32

Дикі африканські слони спілкуються так само, як люди.

 Дикі слони продемонстрували рідкісну серед тварин здатність спілкуватися з іншими членами свого кола спілкування, використовуючи індивідуальні «імена». Нове дослідження передбачає, що їхнє людське спілкування може означати, що слони здатні до складного мислення.

Люди як вигляд досить унікальні, тому що ми звертаємося один до одного на ім'я. Цей процес, який полягає у використанні голосових міток для ідентифікації іншої людини, вивчається; люди не народжуються зі знанням особистих імен усіх своїх сімейних та соціальних контактів.

Тепер нове дослідження, проведене дослідниками з Уорнерського коледжу природних ресурсів Університету штату Колорадо (CSU), природоохоронної групи Save the Elephants та ElephantVoices, підтвердило, що дикі африканські слони спілкуються так само, як люди, звертаючись один до одного з особливими словами. індивідуальними сигналами, схожими на імена.

Дослідники кажуть, що використання слонами довільних голосових ярликів свідчить про те, що вони здатні до творчого, абстрактного мислення.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: