Швидкий рецепт маринування будь-яких грибів

1 хв на прочитання17 Серпня 2022, 15:15

Не закривайте мариновані гриби металевими кришками.

Найкращий і найпростіший рецепт маринування будь-яких грибів, пише «Smak.ua»

Складові

Спосіб приготування

  1. Добре перебрати, очистити, промити гриби холодною водою, залишити дрібні цілими, великі нарізати. 
  2. Цибулю дрібно нашаткувати, викласти промиту зелень на дно стерилізованої банки.
  3. У каструлі з’єднати гриби і всі інгредієнти, виключаючи зелень, довести до кипіння, зменшити вогонь до слабкого, кип’ятити ще 15 хв, потім дати трохи охолонути.
  4. Влити гриби з маринадом в банку, дати охолонути, закрити капроновою кришкою, прибрати в холод на зберігання.

Поради:

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: