Добре перебрати, очистити, промити гриби холодною водою, залишити дрібні цілими, великі нарізати.
Цибулю дрібно нашаткувати, викласти промиту зелень на дно стерилізованої банки.
У каструлі з’єднати гриби і всі інгредієнти, виключаючи зелень, довести до кипіння, зменшити вогонь до слабкого, кип’ятити ще 15 хв, потім дати трохи охолонути.
Влити гриби з маринадом в банку, дати охолонути, закрити капроновою кришкою, прибрати в холод на зберігання.
Поради:
Не закривайте мариновані гриби металевими кришками.
Перед вживанням мариновані гриби потрібно витримати не менше 25-30 днів для досягнення оптимального смаку.
Зберігайте будь мариновані гриби не більше 6-12 місяців в темному сухому місці.