Швидка вечеря без метушні і проблем - ніжна курка за 30 хвилин

1 хв на прочитання07 Березня 2024, 14:29
Швидка вечеря без метушні і проблем - ніжна курка за 30 хвилин

М'ясо ідеально пасуватиме до картопляного пюре або відварного рису.

М'ясо курки виходить ніжним, соковитим, не пересушеним і ідеально підходить до будь-яких гарнірів. Можна готувати будь-які частини курки, навіть філе.

Інгредієнти:

Процес приготування:

1. Промийте м'ясо та просушіть його.

2. У пакет додайте борошно, сіль, спеції, ароматичні трави та паприку.

3. Додайте шматки м'яса до пакету і замішайте, щоб м'ясо повністю запанірувалось.

4. Обсмажте на сильному вогні до утворення рум'яної скоринки.

5. Рубану зелень дрібно.

6. В молоко або вершки видавіть часник, додайте зелень і змішайте.

7. Додайте молочний соус з зеленню до курки. Зменште вогонь, накрийте кришкою і тушкуйте 20 хвилин, потім перевертайте м'ясо, посоліть за смаком і тушкуйте ще 10 хвилин.

Таке ніжне, "вершкове" м'ясо ідеально пасуватиме до картопляного пюре або відварного рису.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: