Догори
Дати відгук

Що подарувати колезі на день народження?

Ідеї креативних та не банальних подарунків.

3 хв на прочитання16 Квітня 2024, 14:05
Зображення згенеровано ШІ Зображення згенеровано ШІ
Поділитись:

Майже кожен з нас працює у колективі, в якому ваші колеги також святкують різні свята, в тому числі і свій день народження. Тож якщо у когось з ваших співробітників найближчим часом ця чудова подія, то вам варто пошукати цікаві подарунки на день народження. Ну а якщо ви хочете дійсно зробити приємний сюрприз колезі, то не варто шукати презент в різноманітних крамницях, а краще одразу відвідати магазин вражень bodo. Саме там ви можете знайти багато цікавих ідей для подарунка, про деякі з яких ми розкажемо вам у цій статті більш докладно.

Вечеря в “Реберні”

Це доволі гарний та універсальний варіант, адже в цьому закладі навіть крім реберець можна знайти страву на будь-який смак. Тож володар цього сертифіката зможе відвідати цей відомий на всю Україну заклад та спробувати будь-що з меню, включаючи м’ясні страви та напої. Можете навіть не сумніватися, такий презент точно сподобається вашому співробітнику і він буде за нього вдячний!

Spa по-турецьки

Ще один знак уваги, з яким ви точно вгадаєте. Адже що може бути краще, ніж відпочинок в спа салоні у кращих східних традиціях? Тут на ваших знайомих чекає комплекс приємних та корисних процедур, а саме розпарювання в хамамі, зволоження маслами та пілінг. Крім того, їм зроблять масаж, а отже вони точно відпочинуть від робочих проблем і повернуться з цього місця готовими до нових звершень.

Екскурсія на виноробню

Такий подарунок сподобається перш за все тим вашим колегам, які полюбляють вино і не проти дізнатися більше інформації про процес його створення. Вони матимуть змогу відвідати справжню медоварню і не тільки на власні очі побачити основні процеси приготування медових вин, а ще й особисто зможуть їх скуштувати.

Пейнтбол для компанії

Якщо ви хочете подарувати щось цікаве, то вам варто звернути свою увагу в тому числі і на цей варіант. Тим більше, що цей сертифікат розрахований на компанію, так що можливо саме вас колега запросить взяти участь у цьому цікавому змаганні. Його сенс полягає у тому, що учасники діляться на команди і мають влучати в супротивників спеціальними кулями з фарбами. Це цікава та рухлива гра, яка сподобається багатьом вашим знайомим!

Боулінг

Ще один універсальний подарунок, який ви можете вручити колезі по роботі. Він матиме змогу відправитись у боулінг клуб зі своїми друзями, де їм виділять столик і видадуть спеціальне взуття. Далі можна буде розділитися на різні команди, або ж грати сам за себе і набирати у цій грі очки за вибивання кегль. Це дуже популярна та цікава гра, так що навряд чи ваш колега не захоче скористатися можливістю у неї пограти.

Не забувайте вітати своїх колег з їх днем народженням і дарувати їм цікаві подарунки, тоді і настрій у вашому колективі буде дійсно гарний та ще більш дружній!

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost
Кільце i.Con та контрацептиви STEYE
«Розумні» презервативи: нові технології дарують нові можливості подбати про своє здоров’я
1 хв на прочитання31 хвилину тому
Небезпека гемофільної інфекції. Фото ілюстративне
У чому небезпека гемофільної інфекції і якими вакцинами в Україні відбуваються профілактичні щеплення
1 хв на прочитаннягодина тому
Як придбати чорну ікру та осетрину без шкоди для природи і власного здоров'я.
Фото: Clemens Ratschan
Не стань браконьєром: як придбати чорну ікру та осетрину без шкоди для природи і власного здоров'я
7 хв на прочитаннягодина тому
Фото ілюстративне
У разі проковтування забарвлює губи дитини в синій колір: у США вирішили проблему дітей, які ковтають батарейки
3 хв на прочитаннягодина тому
Аеропорт Кишинева закривають для проводжаючих, деталі
1 хв на прочитання2 години тому
Боротьба немовлят, що плачуть: у Японії пройшов фестиваль незвичайного сумо — у ньому беруть участь однорічні діти (ФОТО)
3 хв на прочитання3 години тому
Щеплення проти гепатиту В: відповідь МОЗ, чому не варто відкладати
2 хв на прочитання4 години тому
Чим підживити абрикос навесні — найкраще добриво
1 хв на прочитання4 години тому