- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Щоб сирники стали не лише смачними, але й пишними: кулінари розкрили одну хитрість
Щоб сирники стали не лише смачними, але й пишними: кулінари розкрили одну хитрість
Випікати сирники варто за температури 180 градусів
Готувати сирники, напевно, вміє кожна господиня, але пишними вони виходять далеко не у всіх. Виявляється, річ не у використовуваних продуктах, а способі запікання. Що ж варто зробити для того, щоб сніданок із сиру вийшов повітряним?
ЗАМІШУЄМО ТІСТО
Для приготування сирників вам знадобиться поєднати в глибокому посуді 500 г сиру, яйце, 4 столові ложки цукру та 10 г ванільного цукру. Додайте щіпку солі. 70 г борошна потрібно просіяти сюди ж, ретельно перемішуючи сирну масу. З тіста, що вийшло, сформуйте сирники – їх вийде близько 13-15 штук.
ВИПІКАЄМО СИРНИКИ
Заготовки у вигляді шайбок перекладіть на лист, попередньо застелений пергаментним папером. Випікати сирники варто за температури 180 градусів протягом 15-20 хвилин.
ПОДАЄМО ДО СТОЛУ
Для подачі використовуйте свіжу полуницю, цедру апельсина та вершки, які можна замінити на сметану в класичному варіанті.