Щоб не отруїтися: яку частину курки потрібно купувати з великою обережністю

1 хв на прочитання06 Лютого 2023, 23:30
pixabay

Такий продукт цілком може виявитися простроченим

Під час походу по магазинах не варто навіть думати про покупку курячої печінки без будь-якого маркування. Як заявили експерти, такий продукт цілком може виявитися простроченим або неякісним, інформує Ukr.Media.

Сама по собі куряча печінка швидко псується, тому магазини йдуть на різні хитрощі. Наприклад, здирають термін придатності або перекладають вже прострочений продукт в підкладки без розпізнавальних знаків, продаючи під виглядом власної продукції.

Якщо на печінці відсутнє будь-яке маркування — навіть не здумайте її купувати. Продукт напевно виявиться простроченим або неякісним, і ви точно отруїтеся.

Крім того, якщо купуєте печінку в замороженому вигляді, то стежте, щоб на ній було написано, що це саме заморожена печінка. Нерідко продавці кладуть в морозилку прострочену охолоджену печінку, додали фахівці.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: