Догори
Дати відгук

Що кажуть зірки про повний місяць 27 листопада

Якщо знаєте знак свого Асценденту – він найбільше розкаже про Вас.

5 хв на прочитання22 Листопада 2023, 21:21
Повний місяць 27 листопада гороскоп для всіх знаків Повний місяць 27 листопада гороскоп для всіх знаків
Поділитись:

У повну фазу Місяця краще завершувати справи та не братися за нові.  

Це період, коли емоції не стабільні та переважають над розумом, тому з його закінченням  заплановані довгострокові цілі виявляться помилковими. Новий домашній улюбленець стане алергеном для домочадців – будете вимушені його повернути, або отримаєте безліч проблем з ним. Не рекомендовано  також розпочинати нові проекти та стосунки – не зможете  досягти бажаних результатів, зіткнетесь з труднощами, отримаєте розчаруванням у партнері.

А що скажуть зірки  кожному знаку зодіаку про повний Місяць? Якщо знаєте знак свого Асценденту – він найбільше розкаже про Вас. Отже: враховуємо передбачення по знаку асценденту, сонячному та місячному знакам.

ОВНАМ після 27 числа слід готуватися до отримання нових знань, практик, сертифікатів. Багато спілкування з новими людьми, з рідними, близькими, сусідами. Бути готовими до поїздок на автомобілі на близькі відстані з вище зазначеними людьми або вибору автомобіля. Деякі захочуть отримати посвідчення водія, продати / купити машину, або допомогти комусь з оточення у виборі сталевого помічника. Можливо зміни застануть ваших сусідів.

ТІЛЬЦІВ повний місяць змусить вирішувати фінансові питання, замислитися про зміну джерела надходження доходів, самоцінність, свободу, в деяких випадках – отримання кредиту.  Очікуйте на несподівані повороти долі:  раптово відкриються нові можливості, або захочете підняти вартість   Ваших послуг. Деяких чекає розлучення або сумісне проживання з партнером, в результаті чого особисті доходи та витрати можуть змінюватися.

БЛИЗНЮКИ нарешті отримають плоди від справ, розпочатих в червні. Фокус уваги спрямований на зміну свого зовнішнього вигляду, зачіски, стилю. Хтось планує схуднути, або набрати вагу, змінити імідж для виходу на публіку, отримати задоволення від популярності на сайтах.

РАКИ отримають роботу в ізоляції , на островах, на круїзному лайнері, лист про  результати співбесіди, або новини про еміграцію, дізнаються  про   таємниці, розпочнуть спілкуваня з психотерапевтами, або залишаться на одинці з коханою людиною. Деяких чекає відпочинок на ретриті, санаторії або таємному місці.

ЛЕВИ всю енергію спрямують на мрії про щасливе майбутнє, створять макет – візуалізацію, проаналізують всі існуючі способи виконання бажань, щоб стати самим популярним в  компанії. Всесвіт здивує подарунками, заповітні мрії здійсняться, деякі нарешті отримають винагородження за раніше виконану роботу.  Також слід чекати появи нових друзів, приєднання до груп однодумців в інтернеті, або розлуки з друзями / однодумцями. Можливо будуть запрошені на подію, участь в якій візьме велика кількість людей (нагородження, концерт, свято, тощо).

ДІВИ, як завжди, будуть зайняті своїм статусом. На когось чекає здача іспитів, або вже отримання сертифікатів, дипломів, винагород, публічні виступи. Інші забажають закріпити відносини на папері, або навпаки, розірвати офіційні угоди як особистого, так і ділового характеру.  Найщасливіших чекає народження в сім'ї дитини, популярність.

ВАГИ будуть подорожувати за кордоном, зустрічатися з людьми інших національностей та культур, друкувати свої роботи в міжнародних виданнях. Чекає завершення юридичних та судових справ. Отримання дипломів, сертифікатів, початок або закінчення навчання у вузах.

СКОРПІОНИ зустрінуть повний місяць у сфері чужих фінансів. Після 27 листопада зможуть отримати виплати від страхових організацій, держави, спонсорів, інвесторів, або кошти від батьків, партнерів, у тому числі від другої половинки. Нарешті заключать вигідні угоди, отримають кредити в банках, або зможуть швидко розрахуватися з боргами.

СТРІЛЬЦІ будуть зайняті відносинами. Деякі приймуть офіційне рішення про розлучення (реєстрацію шлюбу) або оформлення (припинення) угод з діловими партнерами, трудовими колективами. Інші вирішать спробувати себе в партнерстві, але не афішувати відносини. Нарешті відійдуть перешкоди для оформлення нотаріальних   угод.

КОЗЕРОГАМ повний місяць підсвітить існуючі проблеми на роботі, внаслідок чого потрібно буде вирішувати: залишитись чи покинути колектив. Також актуальними будуть проблеми здоров'я, зміни лікаря, перегляд щоденного графіку харчування та сну. Сприятливий період для схуднення, залучення помічниці для хатньої роботи або няні для дітей, позбавлення від шкідливих звичок.

ВОДОЛІЇ мріють про кохання: одні завершують букетний період та переходять на   рівень офіційних відносин, інші отримують звістку про трикутник кохання. Поки деякі все ще мріють – інші вже отримують щасливі звістки про вагітність. Та, як не дивно, існує ще одна каста Водоліїв, котрі мріють про розлучення, початок особистої справи або вимушені віддалитися від дітей (дорослі діти вилетіли з батьківського гніздечка або поїхали на відпочинок, батьки змушені виїхати на вахтову роботу для забезпечення дітей та інше). Багато задоволень принесуть звістки від дітей, творчість, вечірки, театри, концерти.

РИБИ отримають звістку від членів родини, частіше від мами (можливо її потрібно забрати до себе, щоб разом пережити важливі події в її житті). Деякі приймуть рішення про переїзд, початок ремонту, дорослі діти виїдуть (переїдуть) в батьківський будинок. Хтось захоче припинити (відновити) сімейні відносини. У багатьох будуть угоди з купівлі / продажу нерухомості, земельної ділянки, у зв'язку з чим, доведеться переїхати в свою (або найману) квартиру.

Хто давно очікував – нарешті отримає громадянство, довідку на ПМП.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Еко
Отруйні змії можуть масово мігрувати через глобальне потепління
Отруйні змії можуть масово мігрувати через глобальне потепління. Ось у які країни вони приповзуть
2 хв на прочитання19 хвилин тому
Запуск зонда «Чан'є-6». Фото: HECTOR RETAMAL/AFP
Китай запустив безпілотний зонд на зворотний бік Місяця
1 хв на прочитання2 години тому
Квітучі рослини Не вимагають догляду Що посадити на квітнику
Чотири квітучі рослини, які майже не вимагають догляду
1 хв на прочитання3 години тому
Ракус із раною за два дні до того, як його помітили з припаркою з лікарського листя. Фото: Armas
Орангутанг став першою дикою твариною, яка самотужки вилікувала свою рану, зробивши «мазь» із лікарської рослини
3 хв на прочитання4 години тому
Тепер і Німеччина: пройшли випробування ракети з двигуном на свічковому воску, яка має транспортувати супутники в космос
1 хв на прочитання5 годин тому
У Берліні на заводі з виготовлення систем ППО та ракет сталася пожежа: місто в отруйному диму
1 хв на прочитання6 годин тому
В Арктиці зафіксовано перший випадок смерті моржа від пташиного грипу
2 хв на прочитання6 годин тому
Глобальний екологічний фонд допоможе Україні запустити проєкти зі створення сталої транспортної інфраструктури для захисту біорізноманіття
1 хв на прочитання7 годин тому
Більше з GreenPost
Спеції Шкідливі продукти Печінка
Лікарі попередили про найнебезпечнішу спецію для печінки
1 хв на прочитаннягодина тому
Система екстреного сповіщення лікарів Перше медоб'єднання Львова
У 54 львівських лікарнях запрацювала система екстреного сповіщення лікарів - knopka
1 хв на прочитання4 години тому
Фото з відкритих джерел
Як пофарбувати яйця до Великодня, використовуючи тільки природні барвники
9 хв на прочитання8 годин тому
Поради дієтолога Продукти для схуднення Фітнес
Завжди мають бути в холодильнику: дієтолог назвала п'ять продуктів для схуднення
2 хв на прочитання9 годин тому
В індійських прянощах знайшли отруту — їх могли постачати по всьому світу
1 хв на прочитання10 годин тому
Україна та Молдова продовжують співпрацю у сфері довкілля та синхронно прямують до ЄС
1 хв на прочитання10 годин тому
На території Об'єднаних Арабських Еміратів з'явиться перший у світі оздоровчий острів
1 хв на прочитання11 годин тому
Повітряний краффін "Зебра": рецепт приготування без дріжджів
2 хв на прочитання12 годин тому