Догори
Дати відгук

Секретний інгредієнт, який слід додати у фарш для поліпшення смаку котлет

Котлети виходять соковитими та пишними.

1 хв на прочитання21 Вересня 2023, 21:10
Поділитись:

У кожної господині є свій фірмовий секрет приготування м'ясних котлет. Багато хто керується сімейними традиціями, деякі сучасні господині цікавляться в мережі новинками кулінарії, щоб урізноманітнити рецепт улюбленої багатьма страви, інформує Ukr.Media.

Однак у бажанні досягти майстерності в приготуванні ідеального фаршу, доводиться стикатися з жорсткими і сухими котлетами. При цьому з давніх часів, багато господинь додавали в м'ясний фарш особливий інгредієнт, що сприяє розпушенню маси і поліпшенню смакових якостей котлет.

Йдеться про додавання в м'ясний фарш манної крупи. Вона сприяє тому, що котлети стають пишнішими і смак готової страви покращується значною мірою.

Під час вимішування м'ясного фаршу для котлет, слід додати туди трохи манної крупи. Кількість залежить від об'єму фаршу, при цьому не слід зловживати цим, оскільки манка може дати зворотний ефект, засушивши котлети.

При цьому після додавання манної крупи слід дати настоятися фаршу близько 10 хвилин, щоб крупа набухла. Тільки після цього, можна обсмажувати котлети. Слід зауважити, що якщо не виявилося під рукою манної крупи, її можна замінити подрібненими вівсяними пластівцями.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
Зображення згенеровано ШІ
Біорізноманіття на тарілці: чому ми їмо лише 150 із 30 000 їстівних рослин і чим це загрожує планеті
3 хв на прочитання10 хвилин тому
Фото: Максим Нікітін
Курка в томатно-овочевому соусі — один із найбільш вдалих і простих варіантів приготування
1 хв на прочитання5 годин тому
Вирощуємо цибулю правильно: секрети щедрого врожаю. Фото ілюстративне
Скільки разів можна садити цибулю на одному місці: поради для гарного врожаю
1 хв на прочитанняВчора
На Житомирщині запустили гігантський завод з переробки конопель. Фото: Міністерство економіки України
На Житомирщині запрацювало найбільше в Україні підприємство з переробки промислових конопель
2 хв на прочитанняВчора
Бісквітний рулет із повидлом нашвидкуруч — рецепт із розряду «гості на порозі»
1 хв на прочитанняВчора
В Україні заарештовано зерновий морський термінал відомого бізнесмена
2 хв на прочитання17 Травня 2025
На Прикарпатті засуджено наркоділків, які вирощували коноплю на десятки мільйонів євро
2 хв на прочитання17 Травня 2025
Салат із печінки тріски зі свіжими овочами — готується дуже швидко та легко
1 хв на прочитання17 Травня 2025
Більше з GreenPost
Енергетичний прорив Туреччини: знайдене нове родовище газу. Фото: АА
Туреччина знайшла нове велике родовище газу в Чорному морі
1 хв на прочитання55 хвилин тому
Робота мобільної клініки в прифронтових українських селах. Фото: Dignitas Ukraine
Десятки населених пунктів залишилися без медичної допомоги: мобільні клініки допомагають жителям прифронтових сіл
2 хв на прочитаннягодина тому
Фото ілюстративне
19 травня Україна відзначає День сімейної медицини
1 хв на прочитання2 години тому
Фото ілюстративне
Всесвітній день боротьби з вірусними гепатитами: в Україні зростає захворюваність
3 хв на прочитання4 години тому
Зміна клімату загрожує вагітним жінкам — екстремальна спека підвищує ризик передчасних пологів
2 хв на прочитання6 годин тому
Озеленення дахів — тренд 2025 року: як перетворити міське житло та присадибну ділянку на зелену оазу
3 хв на прочитання11 годин тому
Достатньо, аби забезпечити домогосподарства на 3,5 роки: Туреччина виявила нові запаси газу в Чорному морі
1 хв на прочитання12 годин тому
Імунологи створили універсальну протиотруту від укусів отруйних змій на основі крові "людини-імунітету"
2 хв на прочитанняВчора