Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Еко
  • Секрет здивує багатьох: для чого досвідчені господині посипають сковороду сіллю перед смаженням

Секрет здивує багатьох: для чого досвідчені господині посипають сковороду сіллю перед смаженням

Виконати цей лайфхак дуже просто.

1 хв на прочитання08 Червня 2023, 19:27
Поділитись:

Незважаючи на те, що смажіння не дуже корисне для нашого здоров'я, все-таки іноді хочеться смаженої картоплі, млинців або соковитих котлет. Але часто страви виходять не такими, як нам хотілося б. І проблема не так у продуктах, як у самій сковороді.

Продукти можуть прилипати до сковороди і пригоряти або при смаженні бризки від масла розлітаються на всі боки.

Вирішити цю проблему можна за допомогою солі. Якщо її посипати на сковороду, то про бризки і пригорання можна забути.

Виконати цей лайфхак дуже просто. Потрібно увімкнути вогонь, поставити сковороду і насипати трохи солі, сковорода має прожаритися. Після цього сіль можна висипати зі сковороди і налити олію та приступати до смаження.

Скільки потрібно використовувати солі? Досить прожарити 1-2 ч. л. солі. Білі кристалики вберуть всю зайву вологу і подальше смаження стане набагато безпечнішим та вдалішим.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost
Культурна спадщина України отримає €1,3 млн від Данії
Культурна спадщина України отримає €1,3 млн від Данії
1 хв на прочитання16 хвилин тому
Купівля продуктів онлайн: Держпродспоживслужба закликає до уважності чер ез відсутність контролю ФО
Купівля продуктів онлайн: Держпродспоживслужба закликає до уважності через відсутність контролю ФО
1 хв на прочитаннягодина тому
Гороскоп на 5 листопада 2025 року
Гороскоп  для всіх знаків зодіаку на середу, 5 листопада 2025 року
3 хв на прочитання6 годин тому
Фото ілютративне / Pixabay
У Раді зареєстрували законопроєкт про оподаткування новостворених фермерських господарств
1 хв на прочитання7 годин тому
Опалювальний сезон 2025: Україна входить у найскладнішу зиму на тлі атак на енергетику
2 хв на прочитання8 годин тому
Голова "Укренерго" закликає українців не нагрівати житло до +22°C
1 хв на прочитання9 годин тому
Від початку війни в Україні з'явилося 70 нових виноробних підприємств
2 хв на прочитання10 годин тому
Пункт "Хребенне – Рава-Руська" підключено до європейської системи EES
1 хв на прочитання11 годин тому