Догори
Дати відгук

Салат із ковбасою, кукурудзою, сухариками та яйцями — швидко і святково

Кількість солі треба буде регулювати на смак, оскільки сухарики вже солоні.

1 хв на прочитання16 Грудня 2022, 01:08
Поділитись:

Салат із ковбасою, кукурудзою, сухариками та яйцями прикрасить святковий стіл, хоча при цьому готується дуже просто і швидко.

Інгредієнти:

ковбаса варена — 250 г;

кукурудза консервована — 200 г;

сухарики житні — 80 г;

яйця — 2 шт.;

майонез — 50 г або до смаку;

сіль — 1 дрібка;

перець чорний мелений — за смаком.

Приготування.

Яйця відварити круто (протягом 8-10 хвилин після закипання води). Потім остудити яйця в холодній воді.

Ковбасу очистити від оболонки та нарізати брусочками.

Яйця очистити від шкаралупи та нарізати смужками.

У великому салатнику з'єднати яйця, ковбасу, сухарики та кукурудзу без рідини. Заправити салат майонезом. Посолити і поперчити. Кількість солі регулювати на смак, оскільки сухарики вже солоні.

Перемішати салат.

Викласти салат на тарілку для подачі.

Також ми розповідали про закуску «Грибочки» — оригінальний десерт.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.