- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Салат із ковбасою, кукурудзою, сухариками та яйцями — швидко і святково
Салат із ковбасою, кукурудзою, сухариками та яйцями — швидко і святково
Кількість солі треба буде регулювати на смак, оскільки сухарики вже солоні.
Салат із ковбасою, кукурудзою, сухариками та яйцями прикрасить святковий стіл, хоча при цьому готується дуже просто і швидко.
Інгредієнти:
ковбаса варена — 250 г;
кукурудза консервована — 200 г;
сухарики житні — 80 г;
яйця — 2 шт.;
майонез — 50 г або до смаку;
сіль — 1 дрібка;
перець чорний мелений — за смаком.
Приготування.
Яйця відварити круто (протягом 8-10 хвилин після закипання води). Потім остудити яйця в холодній воді.
Ковбасу очистити від оболонки та нарізати брусочками.
Яйця очистити від шкаралупи та нарізати смужками.
У великому салатнику з'єднати яйця, ковбасу, сухарики та кукурудзу без рідини. Заправити салат майонезом. Посолити і поперчити. Кількість солі регулювати на смак, оскільки сухарики вже солоні.
Перемішати салат.
Викласти салат на тарілку для подачі.
Також ми розповідали про закуску «Грибочки» — оригінальний десерт.