Розкішний яблучний пиріг «Ніжинка» до чаю: не залишиться навіть крихти

1 хв на прочитання14 Серпня 2023, 17:00

Приготуємо заварний крем

Яблучний пиріг “Ніженка” готується з заварним кремом, що робить його, насправді, дуже ніжним і соковитим. В цілому, пиріг складається з простих продуктів, що робить його дуже доступним.

Для приготування потрібно:

Для крему:

Форма для запікання 24 см.

Приготування:

Приготуємо заварний крем – яйце з’єднаємо з цукром, крохмалем, ваніліном, сіллю і молоком. Добре зіб’ємо масу вінчиком і поставимо уварюватися на середній вогонь, постійно помішуючи. Для аромату додамо трохи лимонного соку.

Коли крем стане густіти, додамо вершкове масло, перемішаємо і вимкнемо вогонь.

Бажаю приємних приготувань та смачного Вам!

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: