Ротація в уряді: Рада погодила звільнення чотирьох міністрів

1 хв на прочитання04 Вересня 2024, 14:15
ФОТО: ілюстративне

Парламентарії відправили у відставку чотирьох міністрів і двох звільнити не змогли. Голова ФДМ теж поки залишається на посаді.

Верховна Рада проголосувала за звільнення Олександра Камишіна з посади міністра з питань стратегічних галузей промисловості.

Народні депутати також підтримали звільненя Ольги Стефанішиної з посади Віцепрем'єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України. Крім того, дали згоду на звільнення Руслана Стрільця з посади Міністра захисту довкілля та природних ресурсів України.

Парламентарії підтримали звільнення Дениса Малюськи з посади міністра юстиції.

Провалила Верховна Рада голосування за звільнення Ірини Верещук з посади Віцепрем’єр-міністра - Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

І не вистачило голосів на звільнення Віталія Коваля з посади Голови Фонду державного майна України. Виголосити звіт у сесійній залі йому також не дали.

Дмитра Кулебу з посади голови МЗС народні депутати зняти не змогли, він залишається на посаді міністра.

Усі урядовці написали заяви на звільнення ще напередодні.  

Про масові ротації в Кабміні стало відомо після того, як наглядова рада національної компанії "Укренерго" ухвалила рішення про звільнення Володимира Кудрицького з посади голови правління.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: