Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Здоров'я
  • Родинне вбивство в Росії: школяр сокирою вбив маму, тата й сестру. Причина вчинку— шокуюча

Родинне вбивство в Росії: школяр сокирою вбив маму, тата й сестру. Причина вчинку— шокуюча

Спершу вважали, що загиблим є син і оголосили 41-річного батька в розшук.

2 хв на прочитання06 Березня 2021, 22:15
Родинне вбивство в Росії: школяр сокирою вбив маму, тата й сестру. Родинне вбивство в Росії: школяр сокирою вбив маму, тата й сестру.
Поділитись:

Якщо в Україні суспільство зтурбоване підлітковими самогубствами та "пігулковими" челенджами, то в деяких країнах ситуація набагато гірша. Моротошне вбивство сталося в Росії. 

В селищі Октябрьський Пермського краю 16-річний юнак скоїв жорстоке вбивство родини через конфлікт із батьками. Школяр сокирою зарубав матір, батька, і 13-річну сестру. За два дні після злочину юнака знайшли за 400 кілометрів від будинку, у скоєному він зізнався.

Про це повідомляє  ТСН. 

Виявилося, що тіла трьох людей знайшли 2 березня у приватному будинку. Двох з них рідні впізнали, це була 42-річна матір і її 13-річна донька. Третє тіло було настільки понівечене сокирою, що встановити одразу особу не вдалося.

Спершу вважали, що загиблим є син і оголосили 41-річного батька в розшук. Але з'ясувалося, що саме син переодягнув батька у свій одяг, щоб ускладнити впізнання, а після намагався втекти.

Однак судмедекспертиза встановила, що саме батько був третьою жертвою вбивства, а не син. Хлопця одразу оголосили в розшук, але він на той час уже покинув Пермський край.

"Спочатку рідні загиблих помилково впізнали в одному з тіл підлітка. Це сталося через сильне спотворення обличчя загиблого, викликаного великою кількістю рубаних ран", - кажуть російські правоохоронці.

Затримати неповнолітного злочинця вдалося лише за два дні майже за 400 кілометрів від місця злочину, в Єкатеринбурзі. Під час допиту він дізнався у вбивстві. РосЗМІ пишуть, що він нібито давно планував позбутися рідних, бо не хотів ходити до школи або займатися домашніми справами. Натомість, за його словами, батьки змушували його вчитися і допомагати вдома. 

Знайомі, як повідомляють російські ЗМІ, характеризують загиблих як благонадійну родину, а самого підозрюваного як тихого і спокійного школяра.

Проти юнака порушено кримінальну справу за статтею "Вбивство двох і більше осіб, малолітньої, з особливою жорстокістю". З огляду на вік підозрюваного, йому може загрожувати до десяти років позбавлення волі.  

Нагадаємо, в Одесі 20-річний хлопець вистрибнув з вікна 23 поверху.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.