Догори
Дати відгук

Різала лезом: поліція розшукала дівчину, яка жорстоко поводилася зі своїм собакою

Собака живий.

1 хв на прочитання28 Січня 2024, 21:58
Поліція розшукала дівчину, яка жорстоко поводилася зі своїм собакою Поліція розшукала дівчину, яка жорстоко поводилася зі своїм собакою
Поділитись:

26 січня, правоохоронці Одещини виявили в інтернет-мережі відео, на якому неповнолітня знущалась над псом: лезом наносила йому поранення, що спричинили кровотечу. При цьому коментувала повторність своїх дій та фіксувала на мобільний телефон. 

У найкоротший термін поліцейські встановили її особу та місце перебування. З’ясували, що над власною твариною на той час 12-річна дівчина познущалася два роки тому у Подільському районі, де проживає. Собака живий.

Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 299 (жорстоке поводження з тваринами, вчинене з метою створення зображень, творів, кіно-, відео-, аудіопродукції, або збут чи поширення зображень, творів, кіно-, відео-, аудіопродукції, що пропагують жорстоке поводження з тваринами) Кримінального кодексу України. Її санкція передбачає покарання позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією тварини.

З дівчиною зараз працюють поліцейські.

Пізніше стало відомо, що собаку на прізвисько Бек з родини вилучили та передали до притулку. 

Слідством встановлено, що "на той час дівчині було 12 років, тобто вона не досягла віку, з якого настає кримінальна відповідальність за скоєний злочин. Відтак поліцейські клопотатимуть у суді щодо застосування відносно неї заходів виховного характеру», - розповів начальник Подільського районного управління поліції Олег Жуковський.

Більше новин читайте на Green Post.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost