Рецепт вівсяних оладок із яблуками, легко, просто і смачно

1 хв на прочитання13 Жовтня 2022, 18:50

На сніданок для всієї родини

Оладки є однією з найпростіших страв російської та української кухні, які можна приготувати на сніданок для всієї родини. Представляємо рецепт вівсяних оладок.

Яблучно-вівсяні оладки на кефірі

Інгредієнти:

Вівсяне борошно ─ 2 склянки

Кефір ─ 500 мілілітрів

Яйця ─ 2 штуки

Сода ─ половина чайної ложки

Цукор ─ половина склянки

Сіль ─ щіпка

Яблуко ─ 1 штука

Приготування:

Збити яйця з цукром, потім з’єднати з кефіром і додати сіль.

До отриманої суміші всипати борошно і соду, перемішати. Тісто має бути не рідким і повітряним.

Змастити сковороду рослинним маслом. На розігріту поверхню ложкою викласти тісто і зверху покласти нарізані скибочки яблук. Почекати поки низ оладок підсмажиться і перевернути на іншу сторону. Після викласти на блюдо і посипати корицею і ваніллю.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: