Оладки є однією з найпростіших страв російської та української кухні, які можна приготувати на сніданок для всієї родини. Представляємо рецепт вівсяних оладок.
Інгредієнти:
Вівсяне борошно ─ 2 склянки
Кефір ─ 500 мілілітрів
Яйця ─ 2 штуки
Сода ─ половина чайної ложки
Цукор ─ половина склянки
Сіль ─ щіпка
Яблуко ─ 1 штука
Приготування:
Збити яйця з цукром, потім з’єднати з кефіром і додати сіль.
До отриманої суміші всипати борошно і соду, перемішати. Тісто має бути не рідким і повітряним.
Змастити сковороду рослинним маслом. На розігріту поверхню ложкою викласти тісто і зверху покласти нарізані скибочки яблук. Почекати поки низ оладок підсмажиться і перевернути на іншу сторону. Після викласти на блюдо і посипати корицею і ваніллю.