До сиру додаємо яйця, сіль, ванілін, манку, мед, банан та занурювальним блендером пробиваю до однорідності.
Якщо будуть дрібні грудочки – нічого страшного.
Фрукти мою, чистимо, нарізаємо на маленькі шматочки.
А так само родзинки, не забудьте добре промити перед вживанням.
Все з’єднуюємо та перемішуємо.
Випікати буду в жароміцній формі об’ємом трохи більше 700 мл.
Заповнюємо, розрівнюємо і відправляємо в заздалегідь розігріту до 170 градусів духовку на 35-40 хвилин, сильно не запікайте, щоб запіканка не була сухою.
На ґратах залишаємо до повного остигання.
Потім на пару годинників у холодильник.
І все можна пробувати.
Яскрава, соковита, ароматна та дуже смачна
В міру солодка.
Зі свіжою сметаною, йогуртом або фруктами (ягодами) поєднується ідеально.
Смачного!