Він чудово підійде до будь-якого м’яса, птиці чи шашлику! Та й просто намазати на свіжий хліб чи грінку – вже відпад! Рекомендують готувати та куштувати, дуже смачна штука!
Нам знадобиться:
Покроковий рецепт приготування:
У чашу блендера відправляємо горіхи і перебиваємо до стану кашки. Горіхи я рекомендую заздалегідь обсмажити на сухій сковороді, так буде ще смачніше.
До горіхів вливаємо лимонний сік, всипаємо імеретинський шафран, уцхо-сунелі (можна взяти хмелі-сунелі), мелений коріандр і пару дрібок солі.
Додаємо в блендер пару зубчиків часнику, зелень кінзи (можна замінити на петрушку, якщо з кінзою на “Ви”), вливаємо воду і ще раз перебиваємо до однорідної консистенції. Соус повинен вийти густий і дуже насичений.