- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Рецепт приголомшливого “горіхового” соусу за пару хвилин
Він чудово підійде до будь-якого м’яса, птиці чи шашлику! Та й просто намазати на свіжий хліб чи грінку – вже відпад! Рекомендують готувати та куштувати, дуже смачна штука!
Нам знадобиться:
- Грецькі горіхи – 150 г.
- Часник – 2 зубчики
- Кінза – невеликий пучок
- Лимонний сік – 1 ч.л.
- Імеретинський шафран – 1 ч.л.
- Уцхо-сунелі – 1 ч.л.
- Мелений коріандр – 1 ч.л.
- Сіль
- Вода – 50-100 мл.
Покроковий рецепт приготування:
У чашу блендера відправляємо горіхи і перебиваємо до стану кашки. Горіхи я рекомендую заздалегідь обсмажити на сухій сковороді, так буде ще смачніше.
До горіхів вливаємо лимонний сік, всипаємо імеретинський шафран, уцхо-сунелі (можна взяти хмелі-сунелі), мелений коріандр і пару дрібок солі.
Додаємо в блендер пару зубчиків часнику, зелень кінзи (можна замінити на петрушку, якщо з кінзою на “Ви”), вливаємо воду і ще раз перебиваємо до однорідної консистенції. Соус повинен вийти густий і дуже насичений.