- Головна
 - Новини
 - Агро
 - С/Г продукція
 - Рецепт приголомшливого “горіхового” соусу за пару хвилин
 
Рецепт приголомшливого “горіхового” соусу за пару хвилин
Соус повинен вийти густий
 Він чудово підійде до будь-якого м’яса, птиці чи шашлику! Та й просто намазати на свіжий хліб чи грінку – вже відпад! Рекомендують готувати та куштувати, дуже смачна штука!
Нам знадобиться:
- Грецькі горіхи – 150 г.
 - Часник – 2 зубчики
 - Кінза – невеликий пучок
 - Лимонний сік – 1 ч.л.
 - Імеретинський шафран – 1 ч.л.
 - Уцхо-сунелі – 1 ч.л.
 - Мелений коріандр – 1 ч.л.
 - Сіль
 - Вода – 50-100 мл.
 
Покроковий рецепт приготування:
У чашу блендера відправляємо горіхи і перебиваємо до стану кашки. Горіхи я рекомендую заздалегідь обсмажити на сухій сковороді, так буде ще смачніше.
До горіхів вливаємо лимонний сік, всипаємо імеретинський шафран, уцхо-сунелі (можна взяти хмелі-сунелі), мелений коріандр і пару дрібок солі.
Додаємо в блендер пару зубчиків часнику, зелень кінзи (можна замінити на петрушку, якщо з кінзою на “Ви”), вливаємо воду і ще раз перебиваємо до однорідної консистенції. Соус повинен вийти густий і дуже насичений.
 
 
 
 
 
 
 
 
