Рецепт поживного сніданку: омлет з маринованими грибами та зеленню

1 хв на прочитання08 Квітня 2024, 22:30
Рецепт поживного сніданку

Готують на сковороді з невеликою кількістю масла або жиру.

Омлет - це страва, яка складається з розбитих яєць, зазвичай з додаванням молока або вершків, та інших інгредієнтів, таких як овочі, сир, м'ясо або трави. Його готують на сковороді з невеликою кількістю масла або жиру.

Омлет є поживним і легким блюдом, яке можна приготувати швидко і легко. Він містить високоякісні білки, вітаміни та мінерали, такі як вітамін D, вітамін В12, залізо та цинк.

Отже, пропонуємо легки і швидкий рецепт:

Гриби обсмажуємо на сковороді з олією. Якщо потрібно, солимо.

Яйця збиваємо виделкою, солимо, доливаємо молоко. Якщо любимо ніжніший омлет, молока беремо більше.

Гриби заливаємо збитими яйцями із молоком. Додаємо зелені. Накриваємо сковороду кришкою і смажимо омлет із грибами на повільному вогні до готовності.

А потім можна смакувати цим кулінарним шедевром.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: