Вєтрова Влада1 хв на прочитання12 Жовтня 2022, 16:10
Якщо ви шукаєте, що приготувати на обід чи вечерю, щоб це було смачно, корисно і бажано швидко — цей рецепт для вас. До м’яса Ліза Глінська додає кабачок та броколі, а тому котлети виходять соковитими, хоча й готуються в духовці. Окрім того, їх зручно брати з собою.
Рецепт котлет у духовці
Інгредієнти:
- 500 г телятини або курячого філе
- 1 велика цибуля або 2 маленькі
- 300 г кабачка
- 300 г броколі
- 1 яйце
- сіль за смаком
Приготування:
- Натираємо кабачок на тертці, вичавлюємо сік. Нарізаємо цибулю.
- У цей час відварюємо броколі впродовж 2 хвилин.
- Перемелюємо овочі та м’ясо на м’ясорубці. Додаємо в фарш яйце, сіль та спеції за смаком. Гарно перемішуємо.
- Формуємо котлетки, викладаємо на підготоване деко і відправляємо у розігріту до 180 °C духовку на 20 хвилин.
Смачного!