Панкейки – це маленькі американські млинці, щось середнє між нашими млинцями і оладками. Пишний десерт, з ніжною текстурою, який зазвичай подають на сніданок.
Інгредієнти:
Приготування:
У мисці з’єднати молоко, яйце, цукор і олію, перемішати вінчиком.
Борошно змішати з сіллю і розпушувачем ( розпушувач беріть свіжий, тому що якщо він полежав у відкритій упаковці кілька днів, то може підвести ).
Мучну суміш додати до рідких інгредієнтів і перемішати до об’єднання, довго вимішувати не треба! Інакше в тісті почне розвиватися клейковина і млинці вийдуть всередині гумові, а не пухнасті.
Тісто виходить не дуже рідке, але і не дуже густе.
Це тісто не терпить очікування, тому відразу розігріти сковороду і випікати на сухій сковороді на середньому вогні.
На один панкейк йде 2 ст. л. тіста.
Як тільки почнуть з’являтися бульбашки, за допомогою лопатки, перевернути.
Смажити до готовності ( це відбувається дуже швидко ).
Готові панкейки можна подавати з медом, джемом або ягодами. До речі, ще смачно подавати панкейки з порізаним на кружечки бананом, а зверху трохи полити все рідким медом. І навіть без добавок, вони теж дуже смачні.
З даної кількості інгредієнтів виходить 12 млинчиків.
Приємного чаювання і готуйте із задоволенням!