Рецепт ідеальних панкейків на молоці

1 хв на прочитання15 Листопада 2023, 18:40
Рецепт ідеальних панкейків на молоці

Готові панкейки можна подавати з медом, джемом або ягодами.

Панкейки – це маленькі американські млинці, щось середнє між нашими млинцями і оладками. Пишний десерт, з ніжною текстурою, який зазвичай подають на сніданок.

Інгредієнти:

Приготування:

У мисці з’єднати молоко, яйце, цукор і олію, перемішати вінчиком.

Борошно змішати з сіллю і розпушувачем ( розпушувач беріть свіжий, тому що якщо він полежав у відкритій упаковці кілька днів, то може підвести ).

Мучну суміш додати до рідких інгредієнтів і перемішати до об’єднання, довго вимішувати не треба! Інакше в тісті почне розвиватися клейковина і млинці вийдуть всередині гумові, а не пухнасті.

Тісто виходить не дуже рідке, але і не дуже густе.

Це тісто не терпить очікування, тому відразу розігріти сковороду і випікати на сухій сковороді на середньому вогні.

На один панкейк йде 2 ст. л. тіста.

Як тільки почнуть з’являтися бульбашки, за допомогою лопатки, перевернути.

Смажити до готовності ( це відбувається дуже швидко ).

Готові панкейки можна подавати з медом, джемом або ягодами. До речі, ще смачно подавати панкейки з порізаним на кружечки бананом, а зверху трохи полити все рідким медом. І навіть без добавок, вони теж дуже смачні.

З даної кількості інгредієнтів виходить 12 млинчиків.

Приємного чаювання і готуйте із задоволенням!

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: