Догори
Дати відгук

Рецепт домашньої мазі проти варикозу з часником і лимоном

Альтернатива дорогих аптечних гелів.

1 хв на прочитання01 Березня 2024, 22:34
.Мазь від варикозу з часником і лимоном .Мазь від варикозу з часником і лимоном
Поділитись:

Часник дуже ефективний для лікування варикозного розширення вен, незалежно від того, їсти його чи застосовувати ззовні, лимон також сприяє кровотоку завдяки вмісту лимонної кислоти.

Також корисними є "допоміжні" елементи: оливкова олія – ​​це жирна основа для цієї мазі, яка забезпечує правильну текстуру для мазі, тож її можна легко наносити. Алое вера – ідеальний інгредієнт для емульгування олії та спрощення застосування, а також він зволожує та захищає шкіру.

Ефірна олія розмарину є найефективнішою, коли йдеться про поліпшення кровообігу та покращення оксигенації ділянки, на якій її застосовують.

Мазь від варикозу з часником і лимоном

Інгридієнти

  • 10 зубчиків часнику
  • сік 1 лимона
  • 1 склянка оливкової олії (200 мл)
  • ½ склянки гелю алое вера (100 мл)
  • 20 крапель ефірної олії розмарину

Очистьте часник і поріжте зубчики, вичавіть сік з лимона. Покладіть обидва інгредієнти в скляну банку з оливковою олією і потрясіть їх, щоб перемішати. Потім герметично закрийте банку і залишіть на 21 день у темному місці. Потім додайте гель алое вера до олії. Добре перемішайте, щоб отримати хорошу текстуру мазі.

Щовечора перед тим як лягати спати, наносіть цю мазь на постраждалі від варикозу ділянки, накрийте пов’язкою або тканиною.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.