Рада прийняла Закон про приєднання України до Угоди про заснування Міжнародного фонду сільськогосподарського розвитку

1 хв на прочитання04 Вересня 2024, 20:49
Закон про приєднання України до Угоди про заснування Міжнародного фонду сільськогосподарського розвитку

Приєднання України до Угоди про заснування Міжнародного фонду сільськогосподарського розвитку сприятиме розширенню міжнародного співробітництва

Верховна Рада України 4 вересня 2024 року прийняла в цілому проект Закону України про приєднання України до Угоди про заснування Міжнародного фонду сільськогосподарського розвитку (реєстр. №0282 від 05.07.2024), внесений Президентом України Володимиром Зеленським.

Проект Закону розроблено з метою виконання Україною внутрішньодержавних процедур, необхідних для приєднання до  Угоди про заснування Міжнародного фонду сільськогосподарського розвитку.

Міжнародний фонд сільськогосподарського розвитку є глобальним форумом для обговорення важливих питань аграрного розвитку, продовольчої безпеки та ролі сільського господарства у досягненні Цілей сталого розвитку.

Приєднання України до Угоди про заснування Міжнародного фонду сільськогосподарського розвитку сприятиме розширенню міжнародного співробітництва в агропродовольчій сфері та дозволить залучити додаткові фінансові ресурси в розвиток сільського господарства держави, зокрема розвитку меліорації.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: