Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Еко
  • Привласнив 30 кілограмів картоплі, макарони та казани: на Одещині судили пастуха, який обікрав сусідку

Привласнив 30 кілограмів картоплі, макарони та казани: на Одещині судили пастуха, який обікрав сусідку

Маючи непогашену судимість, чоловік наважився на черговий злочин.

1 хв на прочитання26 Грудня 2023, 17:19
На Одещині судили пастуха, який обікрав сусідку На Одещині судили пастуха, який обікрав сусідку
Поділитись:

2 грудня 2023 року Білгород-Дністровський суд (Одеська область) виніс вирок раніше судимому за крадіжку пастуху. Чоловік вирішив ще раз випробувати свою долю та обікрав власну сусідку. У скоєному він щиро розкаявся, тож покарання винесли не настільки жорстоким, як могло бути. Про це, із посиланням на матеріали справи, повідомляє «Бессарабія INFORM».

Маючи непогашену судимість, чоловік наважився на черговий злочин.

Наприкінці серпня минулоріч він проник на територію сусіднього домоволодіння, пошкодивши огорожу. У приміщенні літньої кухні обвинувачений здійснив крадіжку майна, що належить потерпілій.

Серед переліку вкрай необхідних зловмиснику речей опинились велосипед марки «Україна», газовий балон, декілька металевих казанів, бідон, 30 кілограмів картоплі сорту «Кубанка» та три кілограми макаронних виробів.

Провину у інкримінованому кримінальному правопорушенні чоловік визнав у повному обсязі та розкаявся у скоєному. Потерпіла не наполягала на суворій мірі покарання.

Тож суд визнав чоловіка винним і призначив йому покарання у виді 5 років позбавлення волі. Судом було вирішено звільнити від відбування призначеного покарання з випробуванням строком на два роки.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.