Протеїновий крем-сир: унікальний продукт почали виготовляти на Сумщині

1 хв на прочитання06 Січня 2024, 23:32

0% жиру, 0% цукру, 0% консервантів, а головне це 9% білків.

Сироварня O'bereg (Сумська область) додала до асортименту протеїновий крем-сир. Про це йдеться у повідомленні компанії у Facebook.

Зазначається, що новий крем-сир має безліч корисних бактерій та максимальний вміст білків, 0% жиру та без додавання цукру.

«Денна норма споживання білка становить 0,6-1 г на 1 кг ваги людини. У стандартній баночці нового крем-сиру міститься 16 г білків, тому складно не оцінити користь цього протеїнового продукту», - наголосили у сироварні.

Для довідки: сироварня O'bereg (Сумська обл.) виробляє молоді та витримані сири, м'який сир, солодке та солоне вершкове масло, сметану, йогурт та сирні цукерки ручної роботи.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: