Догори
Дати відгук

Продукти, які знижують ризик розвитку діабету

Вони також допомагають вам почуватися ситим.

1 хв на прочитання26 Вересня 2023, 10:52
Поділитись:

Вживання лісових горіхів пов'язане з меншим ризиком серцево-судинних хвороб, ожиріння та діабету.

Поряд із належною медичною допомогою їжа може допомогти запобігти хворобі та боротися з нею. Було виявлено, що ці бактерії у кишечнику захищають від ожиріння, метаболічного синдрому та діабету.

Виноград також містить антоціани та поліфеноли для захисту імунітету та здоров'я кишечника.

Третій інгредієнт, який ви повинні збільшити у раціоні, – це соєві боби. Вживання сої пов'язане зі зниженням ризику розвитку діабету на 23 відсотки. Соєві боби містять біологічно активні речовини, які називають геністеїном і даїдзеїном, які активізують бурий жир і прискорюють обмін речовин. Вони також допомагають вам почуватися ситим.

Одним із ключових способів запобігання розвитку високого рівня цукру в крові є здорове збалансоване харчування. Здорова дієта та активний спосіб життя допоможуть вам контролювати рівень цукру в крові.

Ті, хто має надмірну вагу, зможуть знизити рівень цукру в крові, якщо схуднуть. Якщо вам потрібно схуднути, більшість людей рекомендують робити це повільно з часом. Прагніть від 0,5 до 1 кг на тиждень, пояснює Гурєєва.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.