Догори
Дати відгук

Про що може свідчити неприємний запах з рота: хвороби нирок, про які ви не здогадувалися

Дорослим людям слід знати про симптоми

1 хв на прочитання21 Червня 2023, 17:22
Поділитись:

Ниркові захворювання, як і більшість хвороб, краще починати лікувати якомога раніше.

Дорослим людям слід знати про симптоми хвороб нирок, щоб запобігти тяжкому захворюванню або нирковій недостатності.

Колір сечі, що змінився. Зміна звичного кольору сечі може викликати деякі продукти (наприклад, буряк). Однак якщо сеча постійно змінює колір, це може бути ознакою проблеми з нирками.

Сильний запах сечі. Він може вказувати на початкову ниркову недостатність.

Помітно коливається кількість сечі. Якщо кількість сечі не відповідає випитій рідині, це може вказувати на те, що нирки перестали працювати належним чином і змінився водний баланс.

Затримка води. Опухлі пальці і суглоби, відчуття живота, що надувся, можуть бути наслідком затримки рідини в організмі, що виникла через проблеми з нирками.

Біль в попереку. Нирки розташовані в ділянці боків, нижче реберної дуги на попереку. Біль, що виникає у цій галузі, може сигналізувати про порушення функції нирок.

Неприємний запах із рота. Він може бути ознакою багатьох проблем зі здоров'ям. При захворюванні нирок із рота може пахнути аміаком.

Підвищений артеріальний тиск. Він може свідчити початок ниркової недостатності.

Не кожен названий симптом може говорити про серйозне захворювання. Однак це може свідчити про те, що з організмом щось не так. Тому, помічаючи ці симптоми, необхідно перевірятися у лікаря.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.