Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Еко
  • Руслан Стрілець презентував пріоритети України у довкіллєвій сфері на 2024 рік

Руслан Стрілець презентував пріоритети України у довкіллєвій сфері на 2024 рік

Мета одна: запобігання шкоді довкіллю та створення найкращих алгоритмів його відновлення.

1 хв на прочитання12 Лютого 2024, 10:38
Руслан Стрілець: пріоритети України у довкіллєвій сфері на 2024 рік Руслан Стрілець: пріоритети України у довкіллєвій сфері на 2024 рік
Поділитись:

Міністр захисту довкілля та природних ресурсів Руслан Стрілець презентував пріоритети України у довкіллєвій сфері на 2024 рік членам Міжнародної робочої групи щодо екологічних наслідків. Про це йдеться у пресрелізі Урядового порталу. 

Робота Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів і робочої групи тісно взаємопов’язані, адже мета одна: запобігання шкоді довкіллю та створення найкращих алгоритмів його відновлення. Кожного дня заподіяна шкода зростає. На сьогодні вже задокументовано понад 3700 випадків шкоди природі.

«Попри це пріоритетними завданнями Міністерства, які поставив перед нами Офіс Президента України та Кабінет Міністрів України залишаються незмінними — продовжувати реформи. Рух України до ЄС не спинити. У 2023 році ми отримали оцінку Єврокомісії за пророблену роботу і це наша дорожня карта на 2024 рік»,- зазначив Міністр захисту довкілля та природних ресурсів Руслан Стрілець.

За його словами, серед ключових стрімів на 2024 рік: євроінтеграція; кліматична політика та входження України у СВАМ; запуск реформ промислового забруднення, водної політики, державного екологічного контролю та цифровізація.

«Все це – необхідні зусилля для зеленого відновлення та сталого миру в межах єдиної «парасольки» Формули миру Президента Володимира Зеленського. Впевнений, завдяки нашим зусиллям оновлена Україна має велике майбутнє у сім’ї європейських народів», – наголосив Міністр.

Детальніше про кожен пріоритет у презентації.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Еко
Більше з GreenPost