Догори
Дати відгук

Посадовці розікрали борошна та висівок на майже 4 млн.грн та «на 12 років тюрми»

Правоохоронці викрили протиправну діяльність посадових осіб одного з комбінатів хлібопродуктів.

1 хв на прочитання15 Червня 2022, 18:14
Image by Karolina Grabowska from Pixabay Image by Karolina Grabowska from Pixabay
Поділитись:

Правоохоронці викрили протиправну діяльність посадових осіб одного з комбінатів хлібопродуктів. Про це повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що посадові особи підприємства вчинили розтрату борошна, зерновідходів і висівок з території заводу та дільниці складського господарства підприємства. Загальна вартість завданих збитків сягає 4 млн. гривень.

«На підставі отриманих доказів слідчі Бюро економічної безпеки повідомили про підозру керівнику державного підприємства та керівнику структурного підрозділу ДП. Їхні дії кваліфіковані за ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України», – поінформували в поліції.

За привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем передбачено позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Раніше ми писали: Крадіям бронежилетів загрожує 8 років позбавлення волі

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.