Догори
Дати відгук

Порноактрисі шкуродерці із Запоріжжя оголосили підозру

Нелюдці загрожує 8 років в'язниці

1 хв на прочитання11 Серпня 2020, 23:11
Поділитись:

Шкуродерці з Запоріжжя оголошено підозру у знущанні з тварин, створенні та розповсюдженні порноконтенту. Дівчині загрожує 8 років ув'язнення. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції Запорізької області. 

На підставі висновків першої експертизи зловмисниці оголошено про підозру у вчиненні правопорушень. 24-річну дівчину звинувачують по двох статтях: ч. 2 ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) та ч. 3 ст. 299 (Жорстоке поводження з тваринами) Кримінального кодексу України.

Підозрюваній загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

24-річна дівчина знімала та викладала у соцмережі відео зі сценами знущань із тварин та відео порнографічного характеру. Частину з цих відеоматеріалів фігурантка продавала, а решту – публікувала для "приваблення" аудиторії.

"Кіберполіція встановила, що фігурантка знімала відео порнографічного характеру та відео зі сценами жорстокого поводження з тваринами. Частину з цих роликів вона продавала на тематичних форумах. Коштував один такий відеоматеріал близько 2 тисяч гривень. Решту контенту підозрювана викладала у соцмережі для вільного доступу. Також встановлено, що дівчина знімала відео "під замовлення", - розповідають в поліції.

Наразі правоохоронці встановлюють інших осіб, причетних до злочинної діяльності. 

По цій справі проходить ще двоє живодерів — чоловік та дружина. Молодша дівчина була їх співмешканкою. Крім того, волонтери стверджують, що саме чоловік був організатором злочинів.

Нагадаємо, цю ж банду живодерів із Запоріжчини побили та спалили їх авто та хату (відео).

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Еко