Подавати до супів: заварні булочки з сиром

1 хв на прочитання06 Лютого 2023, 06:32

Випікати за температури 200*С

Інгредієнти

масло вершкове

60 г.

вода холодна

250 мл

борошно пшеничне

160 г.

яйця

3 шт.

сир твердий

50 г.

сіль

0.5 ч.ложки

 

Розраховано на 10 порцій

Інгредієнти

В сотейнику довести до кипіння масло, воду і сіль. В один прийом ввести просіяне борошно і інтенсивно мішати, поки тісто не збереться у кулю (вогонь середній). Зняти з вогню, злегка охолодити (до температури парного молока) і по одному ввести яйця, ретельно перемішуючи після кожного яйця аж доки воно повністю не вмішається у тісто.

В кінці вмішати натертий на крупній тертці сир. Перекласти тісто у кулінарний мішок з насадкою «Зірочка». Відсадити невеликі фігурні булочки. на застелене пергаментом деко. Випікати за температури 200*С до золотавого кольору приблизно 30 хвилин. Подавати до супів.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: