Планета святкує День примирливого поцілунку або National Kiss and Make Up Day

2 хв на прочитання25 Серпня 2024, 09:31
День примирливого поцілунку або National Kiss and Make Up Day

Поцілунки і примирення часто вважаються найкращою частиною суперечки

Щорічно 25 серпня планета святкує День примирливого поцілунку або National Kiss and Make Up Day — це день, присвячений наведенню мостів і вирішенню конфліктів. Це свято є національним у США і просто популярним у світі. Засновником цього дня, подібного до Дня національного примирення, який проводиться 2 квітня, є американка Жаклін Мілгейт з готелю “Хілтон”, штат Нью-Йорк. Вона усвідомлювала важливість налагодження стосунків і хотіла визначити день, коли люди могли б зосередитися на відновленні розірваних зв’язків.

Незалежно від того, чи це розбіжності з коханою людиною, другом або колегою, цей день заохочує всіх відкласти в сторону свої суперечки, запропонувати або прийняти вибачення і зміцнити свої зв’язки.

Як одного разу сказав Махатма Ганді: “Слабкий ніколи не може пробачити. Прощення – це властивість сильних”. Тримання образи може бути згубним для добробуту, тоді як прощення може принести мир і зцілення. У цей день людей заохочують відпустити минулі образи і прийняти дух примирення.

Поцілунки і примирення часто вважаються найкращою частиною суперечки, особливо серед закоханих. Це нагадування про те, що, незважаючи на випадкові розбіжності та сварки, любов і зв’язок, які ми поділяємо, є сильнішими і важливішими.

Перші згадки про поцілунки з’явилися у давніх писаннях, датованих 1500 роком до нашої ери. Першими повідомили про них люди, які раніше жили на території сучасної Індії – в ті часи в цій місцевості поцілунком вважалось потирання носами. Пізніше поцілунки завдяки воїнам Олександра Македонського вийшли за кордони Індії та стали світовим явищем. Згодом різні культури сприйняли цей інтимний акт і додали до нього свої унікальні відтінки.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: