Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Війна
  • Півтора села, взяті за місяць «другого-конкретного етапу СВО», не наблизили Росію до «почесного миру» — Гіркін

Півтора села, взяті за місяць «другого-конкретного етапу СВО», не наблизили Росію до «почесного миру» — Гіркін

Терорист жорстоко розкритикував нові цілі «спецоперації».

2 хв на прочитання31 Травня 2022, 23:07
Поділитись:

Екс-міністр оборони «ДНР» терорист Ігор Гіркін (Стрєлков) розкритикував заяву відомого українофоба, Міністра закордонних справ РФ Сергія Лаврова. Той заявив, що безумовним пріоритетом російських військ у так званій «спецоперації» є «звільнення Донецької та Луганської областей, визнаних Російською Федерацією як незалежні держави» і додав, що «жителі інших українських територій, де проходить військова спецоперація, мають самі визначатися, в якому середовищі їм далі існувати: у створеній президентом Зеленським» із забороною російської освіти, медіаресурсів, культури, а також використання російської мови в побуті, «або в іншій, де вони спроможні виховувати своїх дітей так, як хочуть вони, а не Зеленський та його команда».

Гіркін звернув увагу на те, що в цій заяві питання легітимності існування України як такої не ставиться. Так само як геть-чисто забуто про її демілітаризацію і денацифікацію.

«Про Донбас усе ясно, про «територію, де проводиться СВО» — теж приблизно зрозуміло (вони самі можуть провести референдуми, а можуть не провести, але останнє слово все одно залишається за Кремлем, який може їх визнати, а може і не визнати). Проте не прозвучало питання про території, де «СВО» поки що не проводиться. А це – 7/8 території України», — підкреслює терорист.

Із цього Гіркін робить висновок, що в Кремлі знову почали сподіватися на «умиротворення з партнерами на досягнутих позиціях». Колишній ФСБшник упевнений, що це «умиротворення» неможливе, хоча в Москві цього дуже хочеться. Тому, сподіваючись досягнути швидкого миру, «кремлівські шкідники й надалі успішно вмовлятимуть кремлівських ідіотів не здійснювати необхідні для проведення перемоги у ВІЙНІ «ще поза-поза-вчора» заходи». У зв’язку з чим терорист робить висновок, що загроза поразки РФ у цій війні продовжить зростати.

«Ну, а якщо хтось думає, що «півтора села», взяті за місяць «другого-конкретного етапу СВО» — реально наблизили Росію до «почесного миру», то — смію запевнити — на фронті таких ілюзорних надій жодна чесна та компетентна людина не поділяє.

На фронті — найгостріший брак сил і засобів для розвитку навіть тих тактичних успіхів, які реально досягнуто чималою кров'ю», — скаржиться Гіркін.

Нагадаємо, РФ не збирається відбудовувати Маріуполь, бо і ресурсів нема, і ясно, що місто доведеться повернути – російський блогер.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Війна
Будівля Харківського національного театру опери та балету, яка перетворила свій великий підземний простір на концертний зал, 25 жовтня 2023 року. Фото: Reuters
У Харківському оперному театрі облаштували концертну залу у підвалі — і вже готуються до виступів: ось як це виглядає
2 хв на прочитання03 Листопада 2023
Україну вночі атакували п'ятьма «шахедами»
Україну вночі атакували п'ятьма «шахедами» та керованою авіаційною ракетою
1 хв на прочитання29 Жовтня 2023
ООН опублікували швидку екологічну оцінку підриву Каховської дамби
1 хв на прочитання27 Жовтня 2023
Майно найбільшої авіакомпанії України МАУ розпродують з молотка
Майно найбільшої авіакомпанії України МАУ розпродають з молотка
2 хв на прочитання27 Жовтня 2023
На Одещині ухилянта, який "придбав" квиток за $7 тис., засуджено до 10 тис. грн штрафу
1 хв на прочитання26 Жовтня 2023
Як підготуватися до можливого блекауту: топ порад
1 хв на прочитання26 Жовтня 2023
Начальник районного ТЦК Одеси та його теща за короткий час "збагатилися" на майже 50 млн грн
3 хв на прочитання19 Жовтня 2023
140 тисяч українських переселенців було позбавлено грошової допомоги, причини
1 хв на прочитання17 Жовтня 2023