Догори
Дати відгук

Після Лаври та гуртожитків COVID-19 "вчепився" у робочі колективи

У Києві 37 людей виявилися інфікованими на підприємстві "Київхліб" та 62 людини в зоні ризику після контаку із співробітником райуправління освіти.

1 хв на прочитання07 Серпня 2020, 13:50
Поділитись:

У Києві 37 людей виявилися інфікованими на підприємстві "Київхліб" та 62 людини в зоні ризику після контаку із хворим на коронавірус співробітником райуправління освіти.

Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив у своєму Телеграм-каналі.

"Зокрема, на підприємстві «Київхліб» - спочатку троє працівників пекарні №8 звернулися до лікарів із симптомами коронавірусу. Тести підтвердили в них COVID-19. Після цього обстежили та протестували весь колектив – 77 працівників. 37 людей виявилися інфікованими", - написав мер.

Цех-пекарню закрили на карантин. Там здійснюють посилену дезинфекцію. Всі хворі та контактні особи – на самоізоляції. 
 
Також Кличко повідомив про спалах коронавірусу  в Солом’янському районі столиці. Там  захворів один із фахівців районного управління освіти. На сьогодні встановили 62 людини, з якими контактував хворий. У 3 із них - підозра на коронавірус.

Нагадаємо, Києво-Печерська лавра була  закрита на карантин через смерть та хворобу священнослужителів. Також, у Києві з початку пандемії постійно фіксували спалахи COVID-19 у гуртожитках, один з останніх випадків – у гуртожитку КПІ заразилися майже всі студенти.

 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.